60051261 - Beautiful Fat Woman Before And After Weight Loss. Rejuvenation

ZMANJŠANJE PREKOMERNE TELESNE TEŽE

ZMANJŠEVANJE TELESNE TEŽE

Vsi vemo, da če želimo zgubiti nekaj prekomerne telesne teže, moramo manj jesti in se več gibati. Torej, če to vemo…kako da tega ne naredimo? Pogosto je to zato, ker je v naši podzavesti preveč »čustvene prtljage«, ki  pretehta naše odločitve.

Mnogi od nas preživljajo svoja življenja, obkroženi z negativnostjo iz medijev, prijateljev, družine, službe.… In ker smo ljudje čustvena in emotivna bitja poskušamo vso to »nesnago misli« reševati na način, da jih prehranjujemo. Ljudje bodo jedli, ker so žalostni, osamljeni, zdolgočaseni, jezni, pa zaradi strahu, občutkov krivde, jeze, … vendar pa nobeno »čustveno prehranjevanje« ne bo rešilo naših težav. Teh se seveda pogosto niti ne zavedamo, ker so potlačena daleč v globino našega podzavestnega uma in lahko izvirajo že iz naše daljne preteklosti.

Da uspemo izgubiti prekomerno telesno težo pa moramo vsekakor spremeniti naš način razmišljanja.

»Predstavljajte si, da vaš miselni proces deluje kot SEMAFOR. Negativne misli kot so (tega ne morem storiti, tega meni ne bo uspelo, tega jaz nisem sposoben, nikoli ne bom uspel…) to predstavlja RDEČO SVETLOBO na semaforju. Zavira vse naše napredovanje in napore, da bi uspeli… Toda pozitivne misli, kot so (jaz bom uspel, sem sposoben, zmorem, smem, to si zaslužim, …)so misli ZELENE SVETLOBE, ki vam pomaga hitreje do želenega cilja.

Preprosto povedano, hipnoterapevti uporabljamo hipnozo, da spodbujamo zelene luči in klientu v stanju globoke sproščenosti, kjer pot pelje naravnost v naš nezavedni um- podzavest , približamo cilj na način, da rdečo svetlobo spreminjamo v zeleno.

Začnite verjeti vase in svoje sposobnosti. Uspeli boste. ZAČNITE ZDAJ!