Regresija Cas

Karma in naša prejšnja življenja

Karma ima v našem življenju zelo pomembno vlogo.

Ko umremo, duša zapusti snovno telo in odpotuje v astralni svet. Ko je pripravljena, se spet vrne na Zemljo in si zada nove naloge. Za vse, kar je dobrega storila v prejšnjem življenju, bo poplačana, kar je storila slabega, pa bo mogla enako oz. še hujše začutiti na svoji koži. Torej odplačati. Vse to je zelo podobno zgodbi o Nebesih in Peklu. Zato je najboljše, da že na Zemlji živimo Nebesa in si tako ustvarjamo dobro karmo. Vse, kar se enkrat v življenju naučimo, pa si naša duša zapomni za vselej.

Ko se ponovno rodimo, začnemo izgubljati stik s svojim pravim domom, duhovnim svetom, zato tudi pozabimo, zakaj odplačujemo karmo in kje je naš pravi dom. Pozabimo, kdo smo in zakaj smo tukaj. Sploh pa ko naše telo prevzame ego in se mu marsikdo težko upre, ne zmore pogledati znotraj sebe. Tako se povezava z našim bistvom zgubi in velikokrat se počutimo nemočni. Ne poznamo odgovorov na določena vprašanja, ne vidimo rešitev. Največkrat se vdamo v usodo in čakamo na boljše.

Nemalokrat je to potem zelo težko razumeti, sploh če so situacije v življenju posledica naše karme.

Zato je dobro, da se začnemo zavedati, da je karma zelo pomemben del našega življenja. Če se je zavedamo, jo raziščemo, potem tudi vemo, kje v življenju smo omejeni, kaj lahko spremenimo in česar ne. Ne glede na svojo karmo pa si lahko vsak posameznik izboljša kvaliteto svojega življenja, če se le loti vsake stvari tako, kot je treba. Na samem začetku.

Kar sejemo, to žanjemo. To je starodavna resnica in modrost.

Ko karmo iz prejšnjih življenj odplačamo, se znajdemo na točki nič. Takrat nas določa samo še karma, ki si jo sproti ustvarjamo. Torej trenutna karma. Ker smo karmični dolg odplačali, pomeni, da smo lekcijo usvojili. Včasih karmični dolg odplačujemo več življenj, odvisno od njegove teže, torej, kaj smo storili, saj se nam vedno vrne v hujši obliki kot jo povzročimo. Lekcija je vedno težja. Včasih pa kljub vsemu lekcije nočemo in nočemo usvojiti. Takrat velja, da kdor noče doumeti, mora občutiti.

Zato resnično živite svoje življenje v sožitju z ljudmi, naravo, ne želite nikomur nič slabega. Živite ljubezen in resnico. Posadite si zrna ljubezni, sočutja, veselja in obilno boste želi. Tako preprosto je to.

www.carobni-dih.si