31971642 - Healer Sensing Aura Levels Over Third Eye Chakra

O bioenergijskih in energijskih terapijah

Bioenergoterapija

Vse težave, travme, problemi, pritiski, stresi in stiske, ki jih človek ne zmore razrešiti, se na koncu manifestirajo kot slabo počutje, bolezni, bolečine in stiske. Če človek ne more izpolnjevati svoje življenjske naloge, zaradi katere je prišel na ta svet, se to odrazi na energijskih telesih kot travma. Če travma v doglednem času tam ni odpravljena, se manifestira na fizičnem telesu kot bolezen ali/in bolečina. Z bioenergoterapijo se lotevamo vzrokov za zdravstvene težave tam, kjer resnično so, to je v človekovem bioenergijskem polju. Na fizičnem telesu se manifestirajo samo simptomi bolezni.

Vsi smo neprestano povezani z vsemi in z vsem, tudi s svojo boleznijo in zdravjem ter morebitno ozdravitvijo. Vsa komunikacija, izmenjava izkušenj, znanja, pa tudi zbolevanje in ozdravitve, potekajo po zakonu » enako privlači enako«.

Energijska neravnovesja človekovega biopolja  kot so: energijske blokade, energijski vozli, energijska vnetja, energijske rane, energijska podhranjenost, energijska izčrpanost… predstavljajo odklon od valovanja “Narave” katere del smo in motnjo v funkcioniranju celotnega človekovega organizma, motnjo, ki se neposredno odraža  v  fizičnem telesu ali na fizičnem telesu  kot slabo počutje ali kot bolezensko stanje.

Človek je najprej energijsko in šele po tem tudi fizično bitje.  Človekovo biopolje je mesto, kjer domujejo vse informacije, ki jih organizem potrebuje za popolno delovanje.  V biopolju je vsa ustvarjalnost in vitalnost,  tu pa so tudi vsi človekovi strahovi, travme, dvomi in razočaranja. Prav tu, v človekovem biopolju, so skriti primarni in resnični vzroki bolezni in samo tu se lahko tudi “ozdravijo”. Bioenergoterapija je naravna in izjemno učinkovita metoda pomoči sočloveku v stiski.

Zdravje je neposredno povezano z našimi mislimi, čustvi, prepričanji, strahovi. Misli v resnici ne domujejo v glavi, tam se jih samo zavedamo. Misli imajo energijski naboj in bivajo v celotnem biopolju oz. avri. Zdravje je neposredno povezano tudi s čustvi, ki so bila izzvana s stresnim dogodkom in so prav tako shranjena v vseh možnih kotičkih energijskega polja posameznika, v vratu, v rami, v križu, v srcu, v členkih na rokah, v ledvici, v glavi, skratka kjerkoli, odvisno od vrste travme. Če se neka bolezen ponavlja, je razlog nedvomno v travmatični izkušnji iz preteklosti. Ta travmatična izkušnja je shranjena v energijskem polju v obliki zamrznjenega energijskega vozla ali energijske blokade. Simptomi bolezni se pojavljajo vedno, kadar se človek znajde v enakih ali podobnih stresnih okoliščinah kot takrat, ko je prvič doživel negativno izkušnjo. Dobro je poznan rek “kako sem brez energije”, ko nam manjka energije smo utrujeni, ko je imamo še manj smo bolni,

Ena terapija traja štiri zaporedne dni, (15 do 30 min. na dan, odvisno od bolezenskega stanja).  Za uro obiska se dogovorite s terapevtom. Po potrebi terapijo (cikel štirih dni) ponavljamo.

Terapije se izvajajo individualno (ne v skupini), na vsakem pacientu posebej, glede na njegovo zdravstveno stanje ali bolezen, ter le na podlagi diagnoze uradne medicine (terapevt ne postavlja diagnoz). Bioterapija je izredno učinkovita in nima stranskih učinkov. Z njo zdravimo vsako bolezensko stanje, lahko pa jo uporabimo zgolj za boljše počutje ali preventivo pred boleznimi.

Z bioenergijo zdravimo tudi otroke in mladoletnike, ki pridejo v spremstvu staršev ali skrbnikov, ali pa imajo njihovo dovoljenje.

Bioterapija se izvaja na isti način, ne glede na to kakšne so težave oz. bolezen, zato se med terapijo lahko začne zdraviti tudi bolezen, ki je klient ne navede.

V začetku ima lahko posameznik določeno reakcijo na terapijo, ki se občuti kot mravljinčenje, toplota ali hlad v določenem delu telesa, utrujenost ali zaspanost ali pa občutenje določenih čustev. Reakcija je lahko močnejša ali pa je ni. Kdor ne občuti ničesar, to ni merilo za učinkovitost terapije, saj vsako telo reagira drugače. Za uspešnost terapije tudi ni potrebno verjeti v obstoj bioenergije.

Bioterapijo ali zdravljenje na daljavo se lahko izvaja, ne glede na oddaljenost. Učinek je enak, kot če bioterapevt dela neposredno na pacientu. Oddaljenost ne predstavlja nobene ovire, saj se lahko pacienta zdravi tudi iz kontinenta na kontinent. Bioenergetik potrebuje samo sliko pacienta, ki se jo lahko dostavi po navadni ali elektronski pošti, le ta pa naj ne bo starejša od enega leta. S sliko prispe informacija in bioenergetska koda, ki lahko pripada samo temu bioenergetskemu bitju. Ta način zdravljenja se uporablja, če pacient iz različnih razlogov nima možnosti priti do terapevta, ali leži v bolnišnici ali je priklenjen na posteljo, ali pa toliko oddaljen, da realno nima možnosti 4 dni prisostvovati direktno na terapiji.

Prvi rezultati se lahko pokažejo že med samo terapijo, včasih pa tudi šele dva do tri tedne po terapiji ali še več. Vsak pacient  je namreč drugačen in poseben.