29023672 - Purple Magenta Healing Energy

Energijsko zdravljenje

Energijsko zdravljenje je širok izraz za vsako terapijo, ki spodbuja pretok energije v ali okoli človeškega telesa, da bi obnovila ravnovesje na vseh ravneh, s čimer bi se  fizično telo lahko zdravilo. Gre za čiščenje blokad  in motenj iz biopolja.

Energija ustvarja vse. Tudi naše misli in čustva so energija. To je samo razlika v resonanci, ki nam daje iluzijo snovi. Moč energijskega zdravljenja pa  je, da jo lahko prenesemo na vsakogar, kjerkoli na svetu.

ZAKAJ JE MOTEN NAŠ PRETOK ENERGIJE?

Obstaja veliko dejavnikov, ki lahko degradirajo naše biopolje, vključno s toksini, ki jih vsak dan prejmemo iz onesnaženega zraka in hrane, ki nam energijo hrani. Prav tako pa so močni motilci našega energijskega pretoka tudi  paraziti, kronične virusne okužbe, kirurški posegi, cepljenja, čustvene travme , napačne energije  in negativni miselnimi vzorci. Zlasti pa negativna čustva, pretekle izkušnje in vzorci mišljenja prispevajo k motenju našega energetskega toka veliko več, kot se zavedamo. Pogosti pa so tudi negativni vzorci energije, preneseni iz ene generacije v drugo.

V našem zgodnjem življenju začnemo zbirati informacije, ki določajo naše programiranje. K temu programiranju pa bodo prispevali predvsem genski, socialni in kulturni vidiki naših življenj.  Z leti se te slike in programi, ki jih zbiramo skozi otroštvo začnejo manifestirati in  izražati skozi  energijo. Podatke hranimo v naših subtilnih energetskih sistemih v katerih pa se ta energija premika skozi naše čakre in meridijane. Slike ali programi bodo ostali tam vse dokler se ne bomo začeli zavedati, da smo predvsem sami ustvarjalci bodisi pozitivne ali negativne energije, ki jo oblikujemo skozi svoje izkušnje in prepričanja.

Energijski sistemi telesa (aure, čakre in meridijani) so energetsko povezani z našimi telesnimi organi, žlezami in telesnimi sistemi. Ko je energija, ki se prenaša v te telesne sisteme motena, se telesni organi in sistemi  ne zmorejo več  zadostno braniti pred boleznimi in poškodbami. Naša odpornost  pade na več različnih ravneh.

Zdravje naših energetskih sistemov ali biopolja pa določa naše duševno, čustveno in duhovno počutje. Če so naši energetski sistemi moteni ali blokirani postanemo utrujeni in izčrpani in se nismo več sposobni  braniti, kar pa se hitro pokaže skozi čustveno in fizično počutje.  V daljšem obdobju pa to vodi do oslabljenega zdravja. Če bo naše biopolje jasno in uravnoteženo, bomo veliko lažje reševali in razumeli stresne situacije.

Energijsko zdravljenje olajša in skrajša  proces usklajevanja in čiščenje blokad v biopolju. Telo se zato lahko premakne na optimalno ravnovesje in se ozdravi. Z delom z energetskimi sistemi lahko dostopamo do vseh nivojev našega obstoja, da bi spodbudili večdimenzionalno zdravljenje.

BOLEZEN POMENI, DA NAŠA ENERGIJA NE TEČE.

Bolezen  je stresna reakcija in način našega telesa, da nam pove, da naša energija ne poteka skladno … da nekaj v naših življenjih ne deluje. Neuravnoteženosti se odražajo v biopolju in jih pogosto vidimo še preden se manifestirajo v fizično telo. Če ne upoštevamo začetnih sporočil, bodo opozorila postala hujša, vse dokler ne bomo ukrepali. Naše fizično telo je najbolj neverjeten barometer za naše čustveno zdravje. Ne pozabite, če ne boste pozorni, boste plačali z bolečino. Bodisi fizično, čustveno ali pa vsaj finančno. Negativna čustva blokirajo pretok energije v telesu. Energija mora potekati, da se ohrani optimalno zdravje, fizično, čustveno in duševno.

Ker je vsak edinstven, bomo za delo uporabili  različne metode.   Naš namen je priti do osnovnega vzroka neravnovesja in ga očistiti v več dimenzijah. Včasih lahko pomaga že uspešna komunikacija z vašim vodnikom ali višjim jazom.

Energijsko zdravljenje  nam  pomaga, da očistimo blokade skozi nevidne dimenzije za neposredno in takojšnje ozdravljenje, kot tudi podpira naša prizadevanja v celovit pristop k zdravju. To je varno, hitro in učinkovito zdravljenje za ponovno vzpostavitev zdravja v vseh dimenzijah.

Zdravljenje pa se bo pričelo šele na točki, ko bomo skupaj z pomočjo terapevta sposobni začeti iz našega življenja odpuščati in spuščati vse tisto, kar nismo mi. Ko bomo iz življenja umaknili vse, kar nas zadržuje in nas blokira na tej poti, vsa prepričanja in vsa pričakovanja in ponovno postali to kar smo in kar je naš namen in naš cilj.